Sälja bil Skåne

RING OSS - 040-682 05 84

Om oss

Välkommen till Haninge Bilpark! Kom till oss när du vill sälja din bil i Skåne! Vi finns i Skåne och har en stor bilpark och väldigt många, nöjda kunder. Av 790 omdömen på Reco får vi 4,7 av 5 möjliga positiva och goda omdömen.

Vi som arbetar på Haninge Bilpark hjälper dig att sälja bil i Skåne.

Hos oss arbetar framför allt vår ägare Tobbe som har byggt upp hela vårt företag och Kasper, Charlie, Johan, Henrik och Tommi, som är säljare. Tony är bilmekaniker och Arne är rekondare. 

Att vara en ärlig bilförsäljare lönar sig, det anser vi. Att inte ljuga om de bilar som vi säljer, att vara rak och ärlig i sin kommunikation till våra kunder och att ta hand om kunderna genom att alltid ge ärliga värderingar och service till alla som vill sälja sin bil i Skåne, är sådant som har gett oss så många nöjda kunder.

Sälja bil i Skåne med Haninge Bilpark - Rekommenderat företag av Reco.se 2020.  Köpa och sälja bil i Skåne med bilförsäkring från Trygg Hansa   Vi samarbetar med Svensk Bilgaranti när du ska köpa och sälja din bil i Skåne  Vi samarbetar med Nordea Finans när du köper och säljer bil i Skåne  Vi samarbetar med Wasa Kredit när du ska köpa och sälja bil i Skåne   Handpenning genom Svea Ekonomi när du ska köpa och sälja bil i Skåne   Alternativ till handpenning genom MyMoney när du köper och säljer bil i Skåne

Vi tror på ärliga affärer, ärliga bilvärderingar och god service till våra kunder. Det har lett oss till det framgångsrika företag som vi är idag. Vi kan erbjuda bilförsäkring, garantier på din bil, finansieringslösningar och även möjlighet till handpenning till din nyare bil från oss. Vi har många och nöjda kunder. Av 790 omdömen inom bilbranschen på Recos hemsida, har vi fått ett snittbetyg på 4,7 av 5 möjliga. Dessutom är vi Recos "Årets kund 2020" och har varit det i 7 år i rad ända sedan 2014.

Välkommen att kontakta oss idag när du vill sälja bil i Skåne!

Välkommen till oss på Haninge Bilpark. Vi hjälper dig att sälja bil i Skåne!

Haninge Bilpark AB


Vendelsövägen 53
136 44 Handen

040-682 05 84

[javascript protected email address]

556866-8932


Sälja bil

Värdering av bil

Bilförmedling


logo-image

Om Oss

Med oss slipper du ta hand om försäljningen av din bil. Vi köper och värderar den åt dig!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Haninge Bilpark AB

Org nr: 556866-8932
Vendelsövägen 53
136 44 Handen
Tel: 040-682 05 84

Hitta hit